Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM KOCABEY , ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
banner229
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey , Baykan ilçesinde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.
Ziyaret programına Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ,İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Cumhuriyet Savcısı Anıl Kubal , İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş katıldı. Kaymakam Kocabey , şehit aileleri ile sohbet ederek, onların ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.
Şehit ailesinin kendilerine önemli bir emanet olduğunu vurgulayan Kocabey , ’’Ne zaman, neye ihtiyacınız olursa, biz her zaman hazırız. Bizler bu devletin ve ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlar bu topraklar için, bu vatan için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten çekinmemiş ve bu ülke için şehit düşmüşlerdir.
Şehitlerimiz bize halkımızın emaneti olduğu gibi, siz değerli aileleri de bizlere onlardan kalan en kıymetli emanetsiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.