Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM KOCABEY, KASIMLI KARAKOLUNU ZİYARET ETTİ
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey Kasımlı Jandarma Karakolunu ziyaret etti. Kasımlı köyüne yaptığı ziyarette Kasımlı Jandarma Karakolunda da incelemelerde bulunan Kaymakam Kocabey yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra Kasımlı köyünü hakim tepeden gören üst bölgesine de çıkan Kaymakam Kocabey beraberindeki heyetle bu bölgede de incelemelerde bulunup görevli askerlerle sohbet etti.
Baykan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan dan da karakol ve bölge hakkında kısa bir brifing alan sayın Kaymakam daha sonra karakoldan ayrıldı.
KÖY KORUCULARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey Köy gezilerine Kasımlı köyü ile devam etti. Köyde incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Kocabey köylülerle de sohbet ederek sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Köy ziyaretinin ardından yaralanan iki korucuyu da evlerinde ziyaret etti.
Görev sırasında geçirdikleri kaza neticesinde yaralanan köy korucularından Fethullah Karaçay ı Kasımlı köyündeki evinde , Kudbettin Ketboğayı da Toptepe mezrasındaki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Mehmet Kocabey , yaralılar hakkında ailelerinden bilgi aldı.
Ziyaretlerde Kaymakam Kocabey’e; Cumhuriyet Savcısı Anıl Kubal , İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.