Bu haber kez okundu.

Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Özcan’dan Hasta Ziyareti
banner229

Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile birlikte Pervari Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Özcan, hastanede tedavi gören çocuklarla yakından ilgilenip hastane Başhekimi Jiyan Oğuz’dan hastaların durumu ile ilgili bilgi aldılar.

Hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Özcan, hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunarak, hastalarla tek tek sohbet ederek, Hastaların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Hastanede yatan çocuk hastalara moral vermek için hazırlanan oyuncak paketlerini çocuklara dağıtan Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Özcan, hastalara moral olabilmek adına böyle bir ziyaret gerçekleştirmeyi planladıklarını söylediler.

Hastane yönetiminden vatandaşlara hoşgörü ve şefkatle yaklaşmalarını isteyen Kaymakam Kayabaşı, amaçlarının; ilçede vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu ifade etti.

Ayrıca pandemi süreci boyunca yoğun stres altında çalışan sağlık personeline moral desteği veren Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Özcan, Başhekim Jiyan Oğuz’u makamında ziyaret ederek,pandemi sürecinde göstermiş oldukları fedekarlıktan dolayı da teşekkür ettiler.

Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile birlikte çocuk servisinde yatan hastalara oyuncak dağıttılar.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.