Bu haber kez okundu.

Kaymakam Kayabaşı İle Başkan Özcan, İftar Sofrasına Misafir Oldu
banner229

Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yılmaz İftar yemeğinde bir eve misafir olup iftarda yemeğinde bir araya geldiler

Kaymakam Kayabaşı, Başkan Özcan ve beraberindekiler ezanın okunmasıyla birlikte aile ile aynı sofra etrafında oruçlarını açtılar.

Aynı Sofra Etrafında Oruçlarını Açtılar

Ramazan ayının güzelliklerini ve maneviyatını paylaşmaya çalıştıklarına dikkat çeken Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “Ramazan birlik, beraberlik ve paylaşmaktır. Ramazanın feyzine ve bereketine uygun dolu dolu manevi duyguların gölgesinde bu mübarek ayı yaşamaya gayret gösteriyoruz. Özellikle vatandaşlarımız ile paylaşımlarda bulunmak en büyük hedefimiz.

Bu kasmamda yine vatandaşlarımızın evine konuk olarak onlarla aynı sofrayı paylaşıyoruz. Ramazan bereketinin sardığı sofrada hep birlikte oruçlarımızı açıyoruz.

Bu mübarek Ramazan ayında çat kapı iftarımızı Ailemizin iftar sofrasına İlçe Kaymakamımız Aziz Kayabaşı, İlçe Emniyet Amirimiz Mustafa Yılmaz ile birlikte misafir olarak aynı sofra etrafında oruçlarımızı açtık. Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul ve makbul eylesin” ifadelerini kullandı.

Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Belediye Başkanı Tayyar Özcan İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yılmaz ile birlikte ilçede Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde, sokak ve meydanlarda denetlemelerde bulundular.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 3 yıl önce

Ya kardeşim koca koca Prof'lar ev gezmeleri yapmayın, kalabalıklardan uzak durun diyor ama bizim muhteşem ve pek muhterem bürokrat ve yöneticilerimiz gezmeye devam ediyor. Devlet kendi koyduğu kuralı kendisi ihlal ederse bu toplum hiç bir kurala uymaz.