Bu haber kez okundu.

Kaymakam İnan ve Başkan Cellek Yaralı Askerleri Ziyaret Etti
banner229

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan,Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Cumhuriyet Savcısı Cemil Sarı ve berberlerindeki heyetle  Siirt’in Şirvan ilçesinde yol kontrol emniyetini sağlarken, terör örgütü PKK tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması sonucu yaralanan ve Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ettiler.

Tedavi gördükleri Siirt Devlet Hastanesinde ziyaret eden Kaymakam İnan ve Başkan Cellek, askerlerin sağlık durumu hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldılar.

Şirvan İlçe KaymakamI Memiş İnan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, askerlik görevinin büyük bir şeref olduğunu söyledi.
Yaralı askerlerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyleyen Kaymakam İnan; “Bu ülkeye herkes bir şekilde katkı sağlıyor, ancak şehitlerimiz, gazilerimiz ve askerlerimiz bedenlerini hiçbir maddi karşılığı olmadan seve seve feda ediyorlar. Bu fedakârlık hiçbir maddi değerle ölçülemez bu büyük bir şereftir. Askerlerimizin tüm ihtiyaçları karşılanacak maddi ve manevi olarak her zaman askerlerimizin yanındayız” dedi.
Ardından Belediye Başkanı Necat Cellek yaptığı açıklamada;"Yaralı askerlerimize Allah'tan şifa diliyorum. Ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her türlü desteği vermeye hazırız" diyen başkan Cellek, Terör örgütünün bu tür aşağalık hain ve şerefsizce yaptıkları eylemlerle bizleri hiç bir zaman yıldıramayacaklarını ve Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet olduğunu ve hiçbir zaman teröre ve teröriste teslim olmayacağını belirtti.

Başkan Cellek, Bilinmelidir ki, bu caniler amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır. Asil milletimizin değerlerine ihanet eden kim varsa, hak ettiği cevabı ve karşılığı yüce Türk milletinden alacaktır. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden askerlerimiz ve yakınları, bu ziyaretin kendilerine büyük bir moral verdiğini söyleyerek Kaymakam Memiş İnan ve Belediye Başkanı Necat Cellek'e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.