Bu haber kez okundu.

Kaymakam İnan, Minik Ecrin’in Canlı Yayın Esnasındaki Talebini Canlı Yayın Sonrası Yerine Getirdi
banner229

“Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor” Projesi ile ilgili yapılan canlı yayında Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer proje kapsamında kitap okuyan çocuk ve gençler ile bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden ilçe merkezi ve köylerden 11 (onbir) öğrenci ile canlı görüşme sağlayan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, okuma kitabının kalmadığını söyleyen 3. Sınıf öğrencisi Ela Ecrin Yıldız’a hemen program sonrası kitapları kendisine getireceğini söyledi.

Yayın sonrası 3.Sınıf öğrencisi Ecrin’in isteği kitapları alıp Minik Ecrin’in evine giden Memiş İnan, kitapları Ecrin’e hediye etti.

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan’ın evine gelmesinden son derece mutlu olduğunu söyleyen Ecrin, kitaplar için Kaymakam İnan’a çok teşekkür etti.

Ziyarette İlçe Kaymakamı Memiş İnan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Vekili Onur Kılıç eşlik etti.

Yayın esnasında köylerde kitap talebinde bulunan gençler için de Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan taleplerin giderilmesi hususunda hemen talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.