Bu haber kez okundu.

Kaymakam İnan,  İlçe Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan; Covid-19 süreci ile normalleşme süreci kapsamında aktif faaliyet gösteren İlçe Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı İnan, Halk Eğitim Merkezinde üretilen yaşam destek malzemelerini yerinde gözlemleyerek, kursiyerler tarafından yapılan “Sağlık Tulumu” dikim çalışmalarını takdir eden Kaymakam İnan, tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Şirvan halkına da çağrıda bulunan Kaymakam İnan, "Covid-19 normalleşme süreci ile alınan tedbirlerin vatandaşlarımızın kendi sağlığı ve güvenliği için olduğunu bilerek bütün tedbirlere titizlikle riayet etmelerini isteyerek, üç kural olan Maske, mesafe ve temizlik kuralına mutlaka uymaları konusunda uyarılarda bulundu."

Ziyarete, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Arslanalp, İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Ali Al ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.