Bu haber kez okundu.

Kaymakam İnan, Başkan Cellek Köy Ziyaretlerinde
banner229

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Akpınar, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçeye bağlı köyleri ziyaret ettiler.

Kaymakam İnan ve beraberindekiler, Elmadalı,Yamaçlı,Cevizlik,Oya,Kesmetaş ve Kayahisar Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Beraberinde Belediye Başkanı Necat Cellek, Garnizon Komutanı Mustafa Akpınar,İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık  ve bazı kurum müdürleri ilke birlikte köy ziyaretlerinde bulunan Kaymakam İnan, vatandaşları ve muhtarları dinleyerek, sorunların çözüme kavuşturulması adına hızlı bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

Amaçlarının Şirvan ve ilçeye bağlı köylere hizmetin en iyisini ve en kalitelisini götürmek olduğunu vurgulayan Kaymakam İnan, “ Burada vatandaşlarımız hizmetten en iyi şekilde yararlanmalarıdır; Sizlerle bir araya gelme nedenimiz de sizlerin sorunlarını dinlemek, yine bu sorunlara yerinde sizlerle birlikte istişare ederek çözümler bulmaktır” dedi.

Kaymakam İnan, bu ziyaretlerin sıklıkla gerçekleşeceğini ve bir sebeple ilçeye gelemeyen vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm bulacaklarını, devlet kapısının tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olduğunu ve hizmetin en iyisini sunmak için vatandaşlarımızla bu tür görüşmelerin devam edeceğini belirtti.

Kaymakam İnan ve beraberindekiler, daha okul ziyaretlerinde bulunarak öğretmen ve öğrencilerin sorun ve taleplerini dinlediler.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Garnizon Komutanı Mustafa Akpınar ve Belediye Başkanı Necat Cellek asker ve korucuları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler. Kaymakam İnan yaptığı açıklamada “Ülkemizi, mal ve can güvenliğimizi koruyan ve 7/24 saat demeden nöbet bekleyen Mehmetçiğimizi ve korucularımızı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Ülke genelinde vatandaşımızın güveni ve huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı askerler ve korucularımızı kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.