Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar’dan Köy ve Karakol Ziyaretleri
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Jandarma Karakol Komutanı J.Yzb.Fazlı Okur , İlçe Müftüsü Besri Bilgetay , İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ,İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Fikri Akdemir ile birlikte Dişlinar, Sarıdana ve Özpınar köyünü ziyaret etti.

Kaymakam Hasar, Köylere yapılan ve yapılacak olan yatırımları yerinde inceleyerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar köy gezileri ile yaptığı açıklamada, “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte sorunları yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olup sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksiklikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

Kaymakam Hasar ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "Devlet büyüklerimizin köylerimize gelerek ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. Kaymakam bey, ilçemize geldiği günden beri çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Kendilerine teşekkür ederiz" diye konuştular.

DİŞLİNAR VE ÖZPINAR JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Jandarma Karakol Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur, İlçe Müftüsü Besri Bilgetay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Akdemir ile birlikte Dişlinar ve Özpınar Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Hizmet binalarını gezen Kaymakam hasar,  Karakol Komutanından sorumluluk bölgesindeki asayiş olayları, tedbirler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Hasar, ilçede ve köylerde vatandaşın güveni ve huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı personele teşekkür edip, başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.