Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek’ten Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Eğitim Desteği
banner229

Şirvan İlçemiz Anadolu Lisesinde okuyan Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere Kaymakamlık ve Belediye tarafından üniversiteye hazırlık kitap seti hediye edildi.
İlçe merkezinde 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Anadolu Lisesinde  okuyan 122 öğrenciye Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesinin desteği ile ücretsiz kitap seti dağıtımı yapıldı.  
Şirvan Kaymakamı Recep Hasar , Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ile birlikte Şirvan Anadolu Lisesini ziyaret ederek Kaymakamlık ve Şirvan Belediyesi tarafından temin edilen "Üniversiteye Hazırlık Kitap Setlerinin" 122 öğrenciye dağıtımını gerçekleştirdiler.  

Yapılan eğitim desteği ile ilgili açıklamada bulunan Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, öğrenciler için üniversite sınavı mücadelesinin ilkokul yıllarından itibaren başladığını ifade ederek, “Şirvan ilçemizde eğitimde verimliliğin arttırılabilmesi için elimizdeki tüm olanakları harcıyoruz, harcamaya da devam edeceğiz.
Üniversite sınavını kazanabilmek adına öğrencilerimiz uzun yıllar boyunca düzenli ve planlı bir şekilde ders çalışıyor. Pandemiden dolayı öğrencilerin evlerinde biliyoruz ki daha yoğun bir şekilde ders çalışmaya başladılar.
Bizde Kaymakamlık ve Belediye olarak üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin bu yoldaki mücadelesine destek olmak amacıyla kendilerine hazırladığımız kitap setlerini ve diğer materyalleri hediye ettik.

Doğru cevaplanacak bir soru bile sınavı kazanmada öğrencilerimize yardımcı olabilir. Yeter ki sınavı kazanacaklarına inansınlar. Bizler de öğrencilerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Onlar Türkiye´nin geleceği” dedi.  

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerde Şirvan Kaymakamı Recep Hasar'a Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’e kendilerine verilen bu eğitim desteğinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.