Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM HASAR VE BAŞKAN CELLEK’TEN MİNİK ÖĞRENCİLERE HEDİYE
banner229

Eylül ayının ilk haftası açılması planlanan okullarımız için hazırlıklar son sürat devam ediyor. 

Bu hazırlıkların yanı sıra okulların açılacağı gün minik öğrenciler için Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediye Başkanlığı’nca çok güzel bir çocuk dergisi hazırlandı. 

Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar ve Belediye Başkanı Necat Cellek’in katkılarıyla okulun açılmasını özlemle bekleyen minik öğrencilere armağan olsun diye hazırlanan dergi dolu dolu bir içerik ile tasarlandı. 

Okulların açıldığı ilk gün bütün ilkokul öğrencilerine dağıtılması planlanan dergide çocukların ilgisini çekecek içerik ile birlikte Şirvan ve Şirvan eğitimi ile ilgili bilgiler bulunuyor. 

Okullarımızda uzunca bir süredir koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitim yapılamıyordu. Hal böyle olunca çocukların okula olan özlemi de günden güne daha çok arttı. 
Bir an önce okulların açılmasını isteyen öğrenciler öğretmenlerine ve arkadaşlarına sarılmayı beklerken, Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar ve Belediye başkanı Necat Cellek tarafından öğrencilere güzel bir dergi hazırlandı.

 Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar, çocukların gelişimi ve eğitimini önemsediklerini belirterek, “Bu çalışma ile çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için çocuk dergisi hazırladık. Bundan sonra çocuklarımıza belirli aralıklar ile bu derginin dağıtımını yapacağız. Böylece çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenebilecekler” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer de tüm minik öğrenciler adına İlçe Kaymakamı Recep Hasar’a ve Belediye Başkanı Necat Cellek teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.