Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek'ten İlçede Eğitim Seferberliği
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ilçede eğitim seferberliği başlatarak, eğitim alanında öğrencilere katkı sunmaya devam ediyorlar.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ile birlikte ortaokul düzeyindeki öğrencilerin başarılarının artırılması amacıyla Demmon Otomotiv şirketi tarafından gönderilen tabletler ve Şirvan Kaymakamlığı tarafından alınan kitap setlerinin dağıtımı yapıldı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, yaptığı açıklamada eğitimin önemine dikkati çekerek, kitap okumanın insanların bilgi dağarcığını geliştirdirdiğini ve insan kalitesini yükselttiğini söyledi.

Kaymakam Hasar, Öğrencilerin sosyal ve kültürel yönlerini geliştirmek, onlara farklı bakış açısı kazandırmak ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla içinde Milli Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği kitap setini okullara ulaştırıldığını kaydetti.

Alınan kitap setindeki kitap sayısının ilçede öğrenim gören öğrenci sayısına eşit olduğunu kaydeden Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, kampanyayla her öğrencinin kitaba kavuştuğunu, kitap değişimi ile öğrencilerin tüm kitapları okuma olanağını bulduğunu dile getirdi.

Demmon Otomotiv şirketinin göndermiş olduğu tabletler içinde teşekkür eden Kaymakam Hasar, eğitim alanına katkılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Tablet ve Kitap seti dağıtımından sonra Şirvan Belediye Başkanlığına geçen Kaymakam Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek tarafından okullara verilen Bank ve Piknik masalarının dağıtım programına katıldı.

Şirvan Belediyesi, öğrenci ve öğretmenler tarafından kullanılmak üzere merkez ve kırsal mahallelerdeki okulların bahçelerine bırakılmak üzere oturma bankı ve piknik masaları dağıttı.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ilçedeki eğitim kurumlarının talepleri doğrultusunda hem okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi hem de çevre düzenlenmesi konularında destek vermeye devam ediyor.

İlçede bulunan tüm okul müdürlerine tutanak karşılığında, öğrencilerin teneffüslerde oturup dinlenmesi amacıyla oturma bankı ve piknik masaları teslim edildi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha rahat eğitim öğretimlerine devam etmeleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen talepler doğrultusunda oturma banklarını okul müdürlerimize teslim ettik. Eğitime olan desteğimizi elimizden geldiğince sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ise, okul bahçelerinde kullanılmak üzere dağıtılan oturma bankları ve piknik masaları  için Belediye Başkanı Necat Cellek’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.