Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını İnceledi
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ile birlikte Küfre mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde incelediler.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan kaymakam Hasar, ilçemizde güzel çalışmalar oluyor İnşallah çok yakında ilçemiz de Belediye Başkanımız  Necat Cellek ile birlikte bir çok alanda farklı çalışmaları halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek yaptığı konuşmada, ilçe kaymakamız sayın Recep Hasar’a  bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum İnşallah birlikte her alanda çok güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız. 2004 yılında  başkanlığa seçildiğimde tek bir arabanın bile geçemediği eski Küfre mahallemizde 2005 yılında ara sokakları tek tek açıp betonarme yaptık. Bugün ise çok şükür kilitli parke taşı çalışmalarını başlatmanın sevincini yaşıyoruz.Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Ayrıca Şirvana hizmet konusunda desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen Milletvekilimiz Sn. Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanımız Sn. Av. Ekrem Olgaç’a hemşerilerim adına teşekkürlerimi iletiyorum diyerek sözlerini noktaladı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.