Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek Muhtarlarla İftarda Bir Araya Geldi
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar yemeğinde, mahalle ve köy muhtarları ve resmi kurum amirleri ile iftarda buluştu.

İlçe Jandarma Komutanlığında verilen iftar yemeğine Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık, Mehmet Akdemir, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Hasar, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği ramazan ayında, muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Şirvan’da, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, esnaf, muhtarlar ve vatandaşlar arasında güzel bir birliktelik olduğunu, insanların bir ve beraber vatanına, bayrağına sahip çıktığını belirten Kaymakam Hasar, "Kaymakamlığımız, Belediye Başkanımız ve siz değerli muhtarlarımız ve il genel meclis üyelerimiz, ciddi proje ve yatırımları ilçemize kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah Şirvan'ımızı güzel günler bekliyor." Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.