Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek Köy Ziyaretlerinde
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Belediye Başkanı Necat Cellek, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Ormanbağı Kapıtepe Üs Bölgesine ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Hasar, Köye yapılan ve yapılacak olan yatırımları yerinde inceleyerek,vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaymakam Hasar, “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte sorunları yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olup sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksiklikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

Şirvan  Kaymakamı Recep Hasar’ın ziyaretlerinde Şirvan  Belediye Başkanı Necat Cellek ,İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur ve AK Parti İlçe Başkanı Fahrettin Zongur  da eşlik etti.

ŞEHİT NEDİM SARI JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINDA MEHMETÇİKLE İFTAR YAPTILAR

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek, Savcı Bilal Can, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur ve Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Zongur ile birlikte Şehit Nedim Sarı Jandarma Karakol Komutanlığında Mehmetçikle iftar yaptılar.

Mehmetçik ile sohbet eden Kaymakam Hasar, gece gündüz demeden vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla görev ifa eden kahraman Mehmetçik’le birlikte iftar yaptı.

Duaların edildiği iftar programında kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü görevin kutsallığına vurgu yapan Kaymakam Hasar, Mehmetçiklere görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.