Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM HASAR VE BAŞKAN CELLEK, KAÇIRILAN ÇOBANIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, 27 yıl önce 8 yaşındaki çocukları, çobanlık yaptığı sırada  PKK bölücü terör örgütü tarafından kaçırılan Şeflek ailesini ziyaret ettiler.
Şirvan İlçemize bağlı Ormanbağı Köyünde ikamet eden Şeflek ailesini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Hasar devletin bütün imkanları ile her zaman yanlarında olduğunu belirtti. 
Anne ve babası ile görüşen Kaymakam Hasar “ Bu ülkede  bizler hepimiz etle tırnaktan  öte birbirimizle bütünleşmişiz. her zaman sizlerin yanındadır. Acımız bir, sevincimiz bir. Sizin duyduğunuz acıyı inanın bu ülkede yaşayan herkes yüreğinde duyuyor. Çünkü dedelerimizin omuz omuza vererek ve birlikte ş şahadet şerbetini içerek kurtardıkları bu aziz vatan toprağında bütünleşmişiz. Sevincimizde acımızda birdir.
Biz bu birlik ve bütünlüğümüzü korudukça, her türlü ihanetin hakkından da hep birlikte gelecek, her türlü zorluğu yeneceğiz. Devletimiz bütün imkanları ile her zaman yanınızdadır. “ dedi.
Bu güne kadar umutlarını kırmadıklarını ve çocuklarının geleceği günü beklediklerini  ifade eden Şeflek ailesi de şimdiye kadar yalnız bırakılmadıklarını belirterek, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar'a teşekkür etti.
Kaymakam Hasar'ın ziyaretine  Belediye Başkanı Necat Cellek ve ile ilçenin üst düzey yöneticileri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.