Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek, İçme Suyu Hattında İnceleme Yaptılar
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ile birlikte Kırtepe Mahallesinde belediye tarafından yapılan içme suyu hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, “Şirvan Kaymakamımız Recep Hasar ile beraber elimizden gelen tüm çabayı göstererek Şirvan ilçemizi su sorununu çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Şirvan ilçesini Türkiye’nin en güzel ilçesi haline getirmek olduğunu anlatan Başkan Cellek, “Birçok projelerinin olduğunu ve projeleri tek tek hayata geçirmeye başlayacaklarını belirterek, Halkımız yaptığımız su, yol ve diğer tüm çalışmalarımızı görüyor. Şirvan girişinde yapılan yolun tamamlamasıyla beraber ilçemizin cazibesi daha da artacaktır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla tüm teşkilatımızla beraber durmadan çalışıyoruz. Bu yapılan hizmetlerde bizlere büyük destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Siirt milletvekili Osman Ören, Siirt Valisi Osman Hacı Bektaşoğlu, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve AK Parti il Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ilçede yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Necat Cellek’i tebrik ederek, “Şirvan  ilçesi Necat Cellek’in yürüttüğü çalışmalar ile hızla gelişiyor. Başkanımızın hizmet ve yatırımları ile önümüzdeki aylarda etkin bir şekilde süreceğine inanıyorum. Başkanımıza çalışmlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.