Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek 60 Öğrenciye Tablet Dağıttı
banner229

Dünya genelinde yaşanan Covid-19 Pandemi sürecinde okullarda yüz yüze eğitimin başlamasının ardından, öğrencilerin eğitimlerine destek olmak amacıyla, bilgisayar ya da tableti olmadığı için EBA, EBA TV, Uzaktan Eğitim çalışmaları ve canlı derslere katılamayan öğrencilere Kaymakamlık ve Şirvan Belediyesi işbirliği  ile 60 öğrenciye tablet hediye edildi.

Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek Eğitim Öğretime destek amacıyla maddi durumu iyi olmayan ve başarılı olan 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine tablet dağıttılar.

Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ile birlikte ilçede  bulunan İlk-Ortaokul ve Lise müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda 8. ve 12. Sınıf öğrencilerinden maddi durumu iyi olmayan ve başarılı olan öğrencilere Eğitim Öğretime destek amacıyla Kaymakamlık ve Şirvan Belediyesi işbirliği ile alımı yapılan 60 adet Tablet ve Öğretmen - Öğrenci eğitim setlerinin dağıtımı yapıldı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar,, "Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve uzaktan eğitimin daha sağlıklı yürümesi amacıyla Şirvan Belediyesi ile böyle bir çalışma yaptık. Başarılı ve maddiyatı kısıtlı öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Yüz yüze eğitimin başladığı bu günlerde tablet haricinde okuma yazma setleri yardımında bulunduklarını anlatan Kaymakam Hasar, "Devletimizin imkanları, yarınımızın mirasçısı çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için tüm imkanlar seferber edilecektir.
Tüm öğrencilerimize sağlık ve başarı diliyorum." diye konuştu. 

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,  şunları söyledi:''Şirvan’da 8 ve 12'nci sınıflarda okuyan, önümüzdeki yıl sınavlara girecek maddi durumu iyi olmayan uzaktan eğitimi takip edecek ekipmanı olmayanlara kaymakamlığımızla birlikte tablet desteği vermek bir içinçalışma başlattık. Uzaktan ve yüz yüze eğitimin sorunsuz ve en etkili şekilde sürdürülmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.  

Sevgili Öğrenciler, Her zaman söylediğimiz gibi siz derslerinize gereken önemi verin ve çalışın, biz her şartta yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ise "Her konuda desteklerini hissettiğimiz Sayın Kaymakamımız Recep Hasara'a  ve Belediye  Başkanımız Necat Cellek’e çok teşekkür ediyorum. Kendilerinden aldığımız güçle daha güzel çalışmalara imza atacağız. Öğrencilerimizi yarınlara daha bilgili ve donanımlı olarak hazırlayacağız." ifadelerini kullandı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.