Bu haber kez okundu.

Kaymakam Hasar, Başkan Cellek, Ramazan’da Mehmetçiği Yalnız Bırakmadı
banner229

Siirt’in  Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Başkan Necat Cellek iftarını ilçeye bağlı Yağcılar Jandarma Karakolunda vatani görevini yapan Mehmetçikle birlikte açtı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek ve İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur ile birlikte Yağcılar Karakol komutanlığında Mehmetçikle iftar sofrasında bir araya geldiler.

Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek geçtiğimiz günlerde,İlçe Jandama, Nallıkaya Jandarma Komutanlığı ve Şehit Nedim Sarı Karakol komutanlığında görev yapan Mehmetçikle bir araya gelerek iftar yapmıştılar.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Yağcılar Karakol komutanlığında askerlik görevini ifa eden, ailelerinden uzakta Ramazan geçiren askerlerimizle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İftar programında, Kahraman Mehmetçiklerle tek tek sohbet eden Kaymakam Hasar, böyle güzel bir ayda Kahraman Mehmetçik ile birlikte iftar açmanın memnuniyetini dile getirdi.

Vatan nöbet bekleyen Mehmetçikle iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kaymakam Hasar, "Yağcılar Karakol komutanlığında Mehmetçiklerimizle bir araya geldik. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın bu iftarında Mehmetçiğimiz ile birlikte iftar açtık. Bu ziyaretimiz, askerlerimizin moral ve motivasyonuna katkı sunuyor. Allah Mehmetçiğimizi korusun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.