Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç’tan Taziye Ziyareti
banner229

Eruh ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç ilçeye bağlı Kekliktepe köyünde dereye düşen ve hayatını kaybeden iki kardeşin taziyesine katılarak acılı ailesine başsağlığı diledi.

Eruh ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Kekliktepe köyünde dereye düşmesi sonucunda hayatlarını kaybeden 4 yaşındaki Berçim ve 3 yaşındaki Hogir kardeşlerin acılı ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Kurum müdürleriyle taziyeye katılan Kaymakam Dayanç’ı babaları Feyzi Yıldız ve köy muhtarı Nurettin Güneş karşıladı.

Burada yaptıkları ziyarette İlçe müftüsü Haki Özgül’ün okuduğu duanın ardından kısa bir açıklama yapan Dayanç, “Burada maalesef iki çocuğumuzu kaybettik.  Acımız çok büyük, başınız sağolsun sizlerin acısı bizlerin acısı olduğunu ” belirterek, olay sadece Kekliktepe’de değil duyan herkesi üzüntüyle karşılandığını ve bu acı olayı Allah hiç kimseye göstermesin. Dedi.

Eruh Kaymakamlığı olarak her zaman acılı ailemizin ve tüm vatandaşlarımızın yanında olduklarını dile getirerek, “Yaşanan talihsiz kazada yaşamını yitiren minik çocuklarımıza Allah’tan rahmet sizlere sabır diliyorum.” diye konuştu.

Yıldız ailesi ise, acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Dayanç’a teşekkür etti.

Olay yerinde kısa bir inceleme yapan Dayanç ve beraberindeki heyet köyden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.