Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM DAYANÇ, ERUH MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ
banner229
Eruh Kaymakamı Murtaza DAYANÇ, Eruh Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret ederek M.Y.O. Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurullah AKÇAN’dan Yüksek Okul hakkında bilgi aldı.
AKÇAN mevcut akademik yapı ve öğrenci sayıları ile fiziki koşullar hakkında Eruh Kaymakamı DAYANÇ’a bilgi verirken, yeni açılması planlanan bölümler ve Yüksek Okulun fiziki ihtiyaçları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmede yeni bir yurt için Kredi Yurtlar Kurumu’na başvuruda bulunulması, öğretim görevlilerinin kalacağı lojmanlar ve modern anlamda ihtiyaca cevap verecek yeni bir bina konusunda acil yatırım yapılması gerektiği dile getirilirken, Eruh Kaymakamı DAYANÇ, söz konusu yatırımlar için hayırsever iş adamlarından da destek beklediklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhKaymakam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.