Bu haber kez okundu.

Kaymakam Aydın, Kurum Amirleri ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner229

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın Başkanlığında, Bahçesaray Konferans Salonu’nda Kurum Amirleri ve Muhtarların katılımıyla toplantı yapıldı

Kaymakam İhsan Emre Aydın başkanlığında, Kurtalan Belediye Başkan Vekili Ahmet Minas, İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Halil Doğanay, İlçe Kurum Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımıyla Bahçesaray Konferans Salonu’nda kahvaltılı toplantı yapıldı.

Toplantı açılış konuşmasını yapan Kaymakam Aydın, devletin mahalle ve köylerdeki temsilcisi olan muhtarların sağlık, eğitim, altyapı ve içme suyu gibi ihtiyaçların tespitinde önemli rol oynadığını belirterek, herhangi bir aksaklıkta ilgili kurumlarla irtibata geçilmesinin faydalı olacağını kaydetti.
Kaymakam Aydın, konuşmasının ardından mahalle ve köy muhtarlarını tek tek dinleyerek; mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşların sorunları, istek ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.