Bu haber kez okundu.

Kaymakam Aydın, Köy ve Mahalle Muhtarları ile Bir Araya Geldi
banner229

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, ilçede görev yapan köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Aylık olarak gerçekleştirilen toplantıda muhtarların tek tek talep ve sorunlarını dinleyen Kurtalan Kaymakamı/Başkan V. İhsan Emre Aydın, imkanlar çerçevesinde taleplerin karşılanması ve sorunların giderilmesi yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulundu. Toplantıya  İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın,  İlçe Emniyet Müdür V. Evren Taşdemir,İl Genel Meclis Üyeleri Faysal Ceylan ve Cahit Sevgili'de katıldı.

Toplantının ardından Kurtalan Devlet Hastanesinde görevli Dr. Ala Elcircevi tarafından köy ve mahalle muhtarlarına yönelik Kolon Kanserinin erken teşhis ve tedavisi ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.