Bu haber kez okundu.

Kaymakam Ateş, Okullarda İncelemelerde Bulundu
banner229
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel POLAT ve Şube Müdürleri ile beraber Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Kaymakam Oktay Ateş, okul ve eklentilerinde incelemelerde bulunarak, mesleki sınıflarda öğrenim gören öğrencilerle sohbet etti.
Okulda yapılan çalışmalarla hakkında Okul Müdüründen brifing aldı.
Kaymakam Oktay Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel POLAT ,Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve Mühendisler ile beraber Kurtalan Anadolu Lisesi Yurdunu, Albayrak İlk-Ortaokulu ve Anaokulunu ziyaret etti.
Kaymakam Oktay Ateş, Albayrak İlk-Ortaokulu ve Anaokulunu gezerek öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra Kurtalan Anadolu Lisesi yurdunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Anadolu İmam-Hatip Liselerinde İncelemelerde Bulundu
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve Malmüdürü Abdulhadi Çakır ile beraber Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kurtalan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesini ve yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kaymakam Oktay Ateş, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile sohbet ettikten sonra kız yurdunda öğrencilerle beraber yemek yedi.
Gençlik Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Sedat Ertuş ve İnşaat Mühendisi ile beraber yapımı devam etmekte olan Kurtalan Gençlik Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.