Bu haber kez okundu.

Kaymakam Ateş, Çayırlı Köy Yolunda İncelemelerde Bulundu
banner229
Kurtalan Kaymakamı Oktay ATEŞ, İl Özel İdaresi Yol Kontrol Mühendisi Erdal ÇILGIN, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Sedat ERTUŞ ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Mühendisi savaş KARAATAY ile beraber Çayırlı Köyünde yapımı devam eden köy içi 2. kat asfalt yolunda incelemelerde bulundu.
Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Kurtalan İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hasta odalarını gezerek hastalarla sohbet edip sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Kaymakam Ateş, hastaneyi gezerek incelemelerde bulundu.
Taziye Ziyaretlerinde Bulundu
Kurtalan Kaymakamı Oktay ATEŞ, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Bedrettin EKİNCİ ile beraber, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kültür Mahallesinde ikamet eden Engin POLAT’ın ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Tosunbağı Köyünde ikamet eden Abdullah CULUM’un ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Ateş, vefat edenlere Allah’tan rahmet dilerken, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
KurtalanKaymakamOktay Ateş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.