Bu haber kez okundu.

Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven Beldeye Kapalı Halı Saha Kazandırdı
banner229

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, belde de çocuklara ve gençlere verdiği, "Kapalı Halı Saha" sözünü tuttu. 

Kayabağlar’da 7'den 70'e herkesin spor yapması için bir çok projeye imza atan Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, belde de halı saha yaptı.

Kayabağlar beldemizde  yapımı tamamlanan FİFA standartlarına uygun üstü kapalı halı saha bugün itibariyle hizmete açıldı.

Yerel seçimlerden önce, "Kurtalan ilçemizde ile birlikte Siirt merkezde ne varsa beldemizde de aynısı olacak" diyerek, söz verdiği kapalı halı bugün tamamlanarak hizmete girdi.

Belde de yapılan halı saha İle, daha önce toz ve çamurda oynayan çocukları ve gençleri Belediye Başkanı Salim Seven modern bir sahaya kavuşturdu. Beldenin tüm ihtiyaçlarını tespit ettiklerini hatırlatan Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven,  "Halkımızın isteklerini dinledik. Her bölgemizin ihtiyaçlarını tek tek tespit ettik. Amacımız tespit ettiğimiz bu ihtiyaçları kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak" diye konuştu.

Kayabağlar’da 7'den 70'e herkesin spor yapması için bir çok projeye imza attıklarına dikkati çeken Başkan Seven, "Çocuklarımızın tozlu ve çamurlu alanlarda değil modern sahalarda spor yapması için canla başla çalışıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmak için benzeri yatırımlarımız her bölgede sürecek. 

İhtiyaç bulunan bölgelere spor tesisi yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. Yatırımların da büyüyerek artacağına işaret eden Başkan Seven, yapılan tüm hizmetlerin artarak devam edeceğinin sözünü verdi.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.