Bu haber kez okundu.

“Kasten Öldürme” ve “Kasten Yaralama” Suçlarından Aranan, 18 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 1 Kişi Yakalandı
banner229

“Kasten Öldürme” ve “Kasten Yaralama” suçlarından hakkında (18) yıl (15) gün kesinleşmiş hapis cezası ile bulunan Siirt ili, Şirvan İlçesi Kırtepe köyü nüfusuna kayıtlı (H.İ.) Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen 3 aylık planlı ve titiz çalışmalar neticesinde, evinde yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından faili meçhul olaylar ile nitelikli suçların aydınlatılmasına yönelik yürütülen kapsamlı çalışma çerçevesinde; Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığının müşterek olarak yürüttüğü çalışmalar neticesinde; “Kasten Öldürme” ve “Kasten Yaralama” suçlarından hakkında (18) yıl (15) gün kesinleşmiş hapis cezası ile bulunan Siirt ili, Şirvan İlçesi Kırtepe köyü nüfusuna kayıtlı (H.İ.) yürütülen 3 aylık planlı ve titiz çalışmalar neticesinde, ikamet ettiği evine geleceğinin öğrenilmesi üzerine icra edilen operasyonla evinde yakalanarak, gözaltına alınmıştır.

Yakalanan (H.İ.) isimli şahıs 30 Ocak 2020 günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış olup, Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir. Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.