Bu haber kez okundu.

Kasten Öldürme Suçundan 2010 Yılından Bu Yana Aranan 2 Şahıs Yakalandı
banner229

Bitlis ilinde karışmış oldukları Kasten Öldürme suçu nedeniyle 2010 yılından bu yana aranmakta olan S.P. ve öz kardeşi olan B.P Özgen caddesinde faaliyet gösteren bir Kıraathanede yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada; Siirt Emniyet Müdürlüğünce “Aranan Şahısların” yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;Bitlis ilinde karışmış oldukları Kasten Öldürme suçu nedeniyle 2010 yılından bu yana aranmakta olan S.P. ve öz kardeşi olan B.P.’ nin ilimizde oldukları duyumu alınması üzerine araştırmalara başlanılmış, şahısların belli bir adresli olmaması ve göçebe olmaları dolasıyla şahıslara aynı gün ulaşmak mümkün olmamıştır. Ancak 10 gün boyunca yapılan takip ve çalışmalar neticesinde 27.11.2017 günü yakalanmıştır.

Şahısların Uyap-Gbt sorgusunda yakalama kararları teyit edildikten sonra, (2) şahıs da çıkarılmış oldukları adli makamlarca “Müebbet Hapis Cezası” verilerek İlimiz E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.