Bu haber kez okundu.

Kasaplar Kesimlerini Hayvan Borsasında Yapacaklar
banner229

Siirt Belediyesi, Siirt’in sorunlarından biri olan Mezbahane çalışmalarına başladı.

Gökçebağ yolu üzerinde projesi tamamlanarak yeni mezbahanenin yapım çalışmalarına kısa sürede başlanılacak.

Gökçebağ yolu üzerinde yapılacak olan Mezbahane tamamlanıncaya kadar ilimizde bulunan kasaplar, hayvan kesimlerini yeni hayvan borsasında yapacaklar.

Siirt Belediyesi Veteriner Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İlimizin eksiklerinden biri olan Mezbahane Projesi ve yer tespit çalışmaları tamamlandı.

Yeni mezbahanemiz hem hijyenik hem de kullanım olarak tüm isteklere cevap verecek şekilde planlandı. En kısa zamanda yeni mezbahanenin yapım çalışmalarına başlanılacaktır. Yeni mezbahane yapım çalışmaları bitinceye kadar ilimizdeki kasapların kesimlerini kontrol ve denetim altına almak amacıyla geçtiğimiz ay hizmete giren hayvan borsasında bulunan adak ve kurban kesim yerlerinde çalışmalarını gerçekleştirecekler” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 7 yıl önce

Sayin valim hoşgeldiniz Siirt merkezi 6 aydır Siirt tarım İl müdürünün bir alternatif bir mezbahane bulmayarak 6 aydır yapılan kesimler kaçak kontrol dışı ve damgasiz etler satılmaktadır yakinda olacak kolera ve bulaşıcı hastalıkların musebbibi tarım İl Müdürü izzet murat derhal hesap sorulmalıdır kamuoyuna duyurulur