Bu haber kez okundu.

Kasap, Et ve Et Satış Yerlerine Yönelik Denetimler Aralıksız Devam Ediyor
banner229

Siirt’te yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı gıda tüketebilmeleri amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri tarafından, Dünya’da ve ülkemizde görülen Covit-19 (Koronavirüs) salgını sebebiyle kasaplar ve et satış işletmeleri başta olmak üzere tüm gıda işletmelerine yönelik gıda denetimleri artarak devam etmektedir.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün DEMİRHAN konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Covid 19” virüsünün yayılmasının asgari seviyede tutmak için Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri tarafından il genelindeki kasap ve et satış işletmeleri genel hijyen, personel hijyeni, gıda işleme ve hazırlama ekipman hijyeni, muhafaza şartları yönünden denetlenmektedir.  Siirt İl merkezi ve ilçelerinde salgının önlenmesine yönelik olarak Gıda işletmelerine yönelik 855 denetim gerçekleştirilmiştir. 

En büyük denetçi tüketicidir. Bu sebeple Vatandaşlarımızın  gerekli hassasiyeti ve duyarlılığı göstermesini, görev başındaki personele yardım etmelerini istiyoruz.

Vatandaşlarımızın da Gıda konusunda gördükleri olumsuzlukları Alo gıda 174 hattı’na, 05011740174 numaralı whatsapp hattına veya Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün 223 17 36 telefonuna bildirmelerini  önemle rica ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.