Bu haber kez okundu.

Karda Mahsur Kalan Hastalar Kurtarıldı
banner229

Siirt’te etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, İl genelinde 200'den fazla köy yolun ulaşıma kapandı ve yapılan çalışma neticesinde ulaşıma açıldığı öğrenildi.
 Kapanan köy yollarının açılması çalışması devam eder iken yollarda mahsur kalan vatandaşlar ve hastalar Siirt İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarıldı.
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatları doğrultusunda karla mücadele çalışmasının aralıksız olarak devam ettiği öğrenilir iken Pervari İlçesine bağlı Gecittepe mevkisinde kar kalanlığının yaklaşık 5 metreye ulaştığı öğrenildi. Kar yağışından ötürü yollarda mahsur kalan vatandaşlar kurtarılır iken Siirt’in Şirvan İlçesine bağlı Ormanlı köyünde ikamet eden 80 yaşındaki Gevli Aslanoğlu yaklaşık 4 saatlik süren çalışma neticesinde 112 Acil Servis ekiplerine sevk edildi. 
Aslanoğlu, Şirvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Karla Mücadele çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.