Bu haber kez okundu.

Karda Mahsur Kalan Araçları Özel İdare Ekipleri Kurtardı
banner229

Siirt'in Pervari İlçesine bağlı Geçittepe yolunda mahsur kalan araçlar, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Akşam saatlerinde aniden bastıran kardan ötürü yolda mahsur kalan araç sahiplerinin ihbarı üzerine harekete geçen İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri araçları yaklaşık bir saat  süren çalışma neticesinde kurtardılar. 
Pervari İlçesine bağlı Geçittepe köy yolunun yaklaşık 20 köy ve mezraya bağlantı sağladığını açıklayan Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “Karla mücadele çalışmamız başlamış bulunmaktadır. Yılın ilk karı Pervari İlçesi Geçittepe yoluna düştü. Geçittepe köy yolumuz grup köy yolumuzdur, 20 köy ve mezralara ulaşımın sağlandığı yoldur. Bundan dolayı yolumuz büyük önem arz etmektedir. Yolun kapanması ile ilgili gelen ihbar üzerine ekiplerimiz grup köy yolu olan Geçittepe’ye sevk edildi ve yaklaşık 5 aracı kurtararak yolun ulaşıma açılmasını sağladılar. Şuana kadar diğer ilçelerimizde herhangi bir sıkıntı yok ancak olması durumunda ise ekiplerimiz anında müdahale için hazır kıta bekliyorlar” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.