Bu haber kez okundu.

Karda Mahsur Kalan Aile Kurtarıldı
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar nedeniyle yolda mahsur kalan aileye, Siirt İl Özel İdaresi Karla Mücadele Ekipleri tarafından kurtarıldı. 
Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar hayatı olumsuz etkiler iken, Belenok köyünden Pervari ilçesi istikametine giden araçta kardan ötürü mahsur kalan aile İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı. 
Kar ve tipiden ötürü köy yolunda mahsur kalan ailenin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, araç içerisinde donmak üzere olan şoför Mehmet Ulaş, Hüseyin Bahadır, Anne Niğar Ayhan ve çocukları Sedat Ayhan, Fırat Ayhan kurtarıldı. 
Siirt ve ilçelerinde kar yağışının devam ettiğini, ekiplerin 7/24 çalıştığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “İlçelerimizde yoğun kar yağışı devam etmektedir. Valimiz sayın Osman Hacıbektaşoğlu’nun koordinasyonunda karla mücadele çalışmalarımız devam etmektedir. Önceliğimiz acil vakalara müdahale ederek kapalı olan köy yollarımızında biran önce açmaktır dedi. 
İKİSİ ENGELLİ ÜÇ VATANDAŞIMIZ KURTARILDI 
Siirt’in Pervari İlçesine bağlı köy yollarında Siirt İl Özel İdaresine bağlı Karla Mücadele Ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “Yağan aşırı kardan ötürü kapanan köy yollarının açılması için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Ancak gelen ihbarları değerlendiriyoruz ve ilk olarak bu köy yollarımıza odaklanıyoruz.
Belenok köyünden Pervari İlçesine gitmekte olan bir ailemizin yolda mahsur kaldığı ihbarı geldi ve ekiplerimiz anında buraya sevk edildi. Araç içerinde toplamda 5 kişi bulunuyordu bunlardan 2 çocuğun engelli olduğunu öğrendik. Araçta bulunan tüm vatandaşlarımız güvenli bir şekilde yakın bir köye getirilerek sağlık ekiplerine sevk edildi” dedi.



Anahtar Kelimeler:
SiirtPervari
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.