Bu haber kez okundu.

Karayolları Ekipleri Eruh-Şırnak Yolunda Çalışma Başlattı
banner229
Siirt Karayolları 94. Şube ekipleri Eruh Şırnak yolu güzergâhında, Kış ayları boyunca yıpranan, bozulan, heyelan ve kayma sonucu tahrip olan yollarda normal yapılan rutin bakımların dışında topyekûn bir onarım çalışması başlattı.
Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ”ne bağlı 94. Siirt Şube Şefi Sabahattin Direk, Eruh Şırnak karayolunun 30 kilometrelik yol bakım ve onarım çalışmasına başladıklarını belirterek, “öncelikle bozulan yollarda tespit çalışmaları yapılıp sonrasında belli bir program ve nizam dâhilinde yapılacak işlerin sağlıklı ve uzun vadede verimli olmasını amaçladıklarını” belirtti. Direk, Vatandaşlarımızın bu yollarda daha iyi ve huzurlu seyahat etmeleri sağlanmaya çalışıldığını ve çalışmalarda şube sınırlarımızın dışına çıkılarak tahrip olan yollar onarılmaya başlandığını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.