Bu haber kez okundu.

KARAATAY’DAN LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK
banner229
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Siirt’te yapılacak olan LGS sınavları için öğrencilere ücretsiz ulaşım imkânı sağladı.
Hafta sonunda Türkiye genelinde yapılacak olan LYS sınavı nedeniyle Siirt’te sınava girecek Kurtalanlı öğrencilerin ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanacakları belirtildi.
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, biz zorluklar içerisinde okuyarak bu günlere geldik. Öğrencilerin sınav stresinin yanı sıra birde ulaşım sıkıntısıyla karşı karşıya kalmasını istemedik. Sosyal Belediyeciliğimizin gereği üzerimize düşen görev anlayışıyla kendilerine olan desteğimizi yerine getirmek adına yaptığımız bu hizmetler aynı zamanda belediyecilik anlayışımızın da bir ifadesidir.
Kendi ilçemizde seçim çalışmalarında belirttiğimiz gibi gelecek nesillere yaptığımız yatırımları asla göz ardı etmeyeceğimizi söylemiştik. Hafta sonları sınava girecek öğrencilerimiz adına yaptığımız bu hizmet öğrencilerin geleceklerini oluşturmasında üzerimize düşen görev, stresten uzak onları sınava gidecekleri yerlere sağ salim ulaştırıp hedeflerine varmak için başaracakları yolda eşlik etmek olacaktır dedi.
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karatay sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.