Bu haber kez okundu.

Kamil Aparı’dan Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Siirt İl Temsilcisi Kamil Aparı Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kamil Aparı mesajında,” Müslüman alemi olarak bir Kurban Bayramı'na daha kavuşuyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar birlik, dayanışma, barış ve kardeşlik ilişkilerinin pekiştirilmesindeki en önemli değerlerimiz. Maalesef bu Kurban Bayramı’nı Kovid-19 salgın tehdidinin ve yol açtığı sıkıntıların gölgesinde yaşayacağız.

Kurban Bayramı’nda tehlikeli virüsün bulaşma riskini artıracak adımlardan kaçınılmalıdır. Devlet-millet, devlet-özel sektör iş birliğiyle mutlaka bu zor günleri de başarıyla aşacağız.

Kurban Bayramı’nda bir diğer husus ise birlik ve beraberliğimizdir. Bu bayram bizlere düşen görev zenginiyle fakiriyle, yaşlısıyla genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin mutluluğuna ulaşıldığı günler haline getirebilmektir.

Mübarek Kurban Bayramının bize sunduğu bu erdemli fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle, başta meslektaşlarım olmak üzere, Siirtli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.