Bu haber kez okundu.

KAHRAMAN MEHMETÇİK OPERASYONDA  BİLE DOĞAYA VE HAYVANLARA MERHAMETİNİ ESİRGEMİYOR
banner229

Vatanın bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan Mehmetçik, operasyon esnasında doğaya ve hayvanlara merhametini de esirgemiyor.
Jandarma Genel Komutanlığı, Siirt’te başlatılan Yıldırım-11 Herakol Operasyonundan şefkatli bir Mehmetçik'i resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Paylaşılan karede, bir Mehmetçik kompozitinden susuz kalmış bir keçiye su içiriyor.
Paylaşılan gönderi kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.
Bölücü Terör Örgütü PKK'lı teröristlerin tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Siirt İl Jandarma Komutanlığınca başlatılan Yıldırım-11 Herekol Operasyonu devam ediyor.
Jandarma Genel Komutanlığının resmi Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından  Yıldırım-11 Herekol Operasyonundan yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.
"DAĞDAKİ OĞLAĞIN KAYGISINI DUYMAK"
"Dağdaki Oğlağın Kaygısını Duymak!  Yıldırım-11 Herekol Operasyonunda karşılaştığımız kaybolmuş oğlağa kompozit başlığımızdan su içirip, Jandarma Özel Harekât ailemizin misafiri olması için birliğimize getirdik."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.