Bu haber kez okundu.

Kadınlar Gününde Şehit Annesi Unutulmadı
banner229

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şeyda Kayhan ile İdari ve Mali İşler Müdürü Şeref Alper Işık, hastane çalışanlarına, hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıtıp 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şeyda Kayhan 8 Mart'la ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “Devlet Hastanesi çalışanları olarak hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren küçük yüreğine koskoca sevgiler sığdıran, güçsüz bedenlerin güçlü kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor bütün kadınlarımıza uzun sağlıklı bir hayat diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Siirt Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda kadınlar gününe yönelik düzenlenen etkinlikte tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Hizmet-İş Sendikası Siirt Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Canan Korkmaz ve 1992 yılında Bitlis'in Cevizdağlı köyünde şehit olan Nezir Okuyucu'nun kardeşi Abidin Okuyucu tüm kadınların ve şehit annelerinin Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Hastane Başhekimi Uzman Dr. Şeyda Kayhan,1992 yılında Bitlis'in Cevizdağlı köyünde şehit olan Nezir Okuyucu'nun annesi Raziye Okuyucu'ya plaket ve çiçek verdi.

Etkinlik, 8 Mart Kadınlar Günü tiyatro etkinliğiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim CAN 6 yıl önce

Başhekim in hastanedeki hizmet kalitesini nasıl yükselebilirim derdinde olmasını beklerdik.Bu tür reklam kokan hareketlerden pirim beklemek çok manidar doğrusu