Bu haber kez okundu.

Kaçırılan Vatandaş Serbest Bırakıldı
banner229
Siirt'in Şirvan ilçesinde 5 gün önce kaçırılan ve aracı Baykan ilçesinde bomba düzeneği yerleştirilmiş olarak bulunan vatandaşı teröristler bugün serbest bırakıldı.
Alınan bilgilere göre, Şirvan İlçesi'nde buzdolabı tamiri için gittiği Öğretmenler evindeki işini bitirdikten sonra dönüş yolunda  kaçırılan Bekir Ecevit'i bu sabah saatlerinde Bitlis-Baykan arasındaki kırsal alanca serbest bırakıldı.
Ecevit üzerinde bulunan telefonuna ve üzerindeki kimliğe el konulduktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Yaklaşık 4 saatlik yürüyüşün ardından çıktığı Bitlis-Diyarbakır ana yolda durdurduğu bir aracın sürücüsü ile ailesinden yardım isteyen Ecevit daha sonra Baykan İlçe Jandarma karakoluna giderek ifade verdi.
Ecevit'in karakoldaki işlemleri devam ediyor.
 Kaçırılan Ecevit'in kamyoneti bombalı düzenek kurulduktan sonra Baykan İlçesi'nde patlatmak üzere bıraktıkları yerde vatandaşların durumu fark edip 155'e bildirmesi üzerine bombalı araç imha edilmişti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBekir EcevitSerbest
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.