Bu haber kez okundu.

Jandarmanın Titiz Çalışması Sonucu Hakkında 16 Yıl 3 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT Timinin yürüttüğü İstihbarı çalışmalar neticesinde, Siirt İl Merkezinde ikamet eden, Tatvan İlamat ve İnfaz Bürosunun, (6) ayrı “Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek“ suçlarından aranan ce hakkında toplam (16 Yıl 3 Ay ) kesinleşmiş hapis cezası bulunan (Ş.Ç.) isimli şahıs, 16.03.2022 tarihinde Siirt İli Merkez İlçe Kezer mevkiinde icra edilen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan (S.Ç.)  isimli şahıs, adli işlemleri tamamlanmasına müteakip sevk edildiği Siirt Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanarak, Batman T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.