Bu haber kez okundu.

Jandarmadan “Yük Taşıyan Araçlara” Denetim
banner229

Jandarma Trafik Tim personeli ile ilimiz genelinde “Yük Taşıyan Araçlara” yönelik özel denetim faaliyeti icra etti.İcra edilen uygulamada; ( 445 ) araç ve sürücü kontrol edilerek, toplam (21) sürücüye (6.978) TL Trafik İdari Para Cezası tanzim edilmiş olup, (13) araç trafikten men edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, yük taşıyan çekici, tanker, kamyon gibi araçların kazalara neden olan eksikliklerinin tespit edilmesi, sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarını önlemek maksadıyla; 
06-07-08 Mart 2020 tarihleri ve 19.30-21.30,22.00-00.00/01.00-03.00,04.00-06.00 saatlerinde (7) Jandarma Trafik Timi, (17) Jandarma Trafik Tim personeli ile ilimiz genelinde “Yük Taşıyan Araçlara” yönelik özel denetim faaliyeti icra edilmiştir.
İcra edilen uygulama sonucunda; ( 445 ) araç ve sürücü kontrol edilmiş olup, toplam (21) sürücüye  (6.978)  TL Trafik İdari Para Cezası tanzim edilmiş olup, (13) araç trafikten men edilmiştir. 
Siirt İl Jandarma Komutanlığı,  trafik kazalarının azaltılması, trafik denetimlerinin artırılması ulaşımın kesintisiz ve güvenli bir şekilde yapılması Karayolu Yüksek Güvenliği Eylem Strateji hedefleri doğrultusunda trafik hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesine yönelik faaliyetlerine kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.