Bu haber kez okundu.

Jandarmadan Trafik Uygulamasında Kadınlara Çiçekli Kutlama
banner229

İl Jandarma Komutanlığı bağlı Jandarma Trafik ekipleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle trafik uygulamasında kadınları unutmadı.

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, sorumluluk alanında bulunan Sağırsu Jandarma Karakol Komutanlığı önünde icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında durdurulan araçlarda bulunan kadın vatandaşlara 2020 yılının kadına daha çok saygı duyulduğu bir yıl olması dileğinde bulunulup kadınlar günü kutlanarak kendilerine karanfil takdim ettiler.

Jandarma Trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamadan memnun olduklarını ifade eden kadınlar mutlu olduklarını böyle bir günde hatırlanmanın güzel bir davranış olduğunu ve çiçekler içinde ekiplere teşekkür ederek "Jandarma iyi ki var, Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dediler.

Trafik ekipleri aynı zamanda trafik kurallarına uyulması, emniyet kemeri takılması, seyir halinde cep telefonu kullanılmaması, aşırı hız yapılmaması gibi konularda da sürücülere uyarılarda bulundu.
 Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.