Bu haber kez okundu.

JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ
banner229

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından okullarda öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Görev ve sorumluluk alanlarında rutin trafik denetimlerinin yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Siirt İl Jandarma Komutanlığı  okul öncesi, ilk, orta ve lise çağındaki öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla 2016-2017 eğitim öğretim yılında 6.120 öğrenciye trafik eğitimi verildi.

Bu kapsamda Siirt Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, Gökçebağ İlkokulu ve Anaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere,  yayaların uymak zorunda olduğu kurallar, araçlara binme ve inme kuralları, emniyet kemerinin kullanımı, trafik ışık, işaret ve levhaları hakkında uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler hem eğlendi hem de öğrendi hem de keyifli dakikalar yaşadılar.

Gökçebeğ ilkokulunda düzenlenen etkinliğe Siirt Merkez ve Gökçebağ Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın‘da katılarak, trafik eğitim faaliyetlerine destek verdi.

Başkan Vekili Taşkın öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 7 yıl önce

işte türkiyenın gururu ve siirt tin onuru siirt jandarma komutanlığı Allah yar ve yardımcınız olsun yolunu açık olsun