Bu haber kez okundu.

Jandarmadan Huzur ve Güven Uygulaması
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kent genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada haklarında arama kararı bulunan 2 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince korona virüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirlerin huzur ve güven ortamında geçmesinin sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerinin varlığını vatandaşa hissettirerek alanda görünür olunması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, sosyal izolasyon, tamamen kapatılan ya da kısıtlanan iş yerlerine yönelik tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığı amacıyla denetim yapıldı.

İl genelinde lokanta, restoran, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokali, park, bahçe, rekreasyon alanı, kafe, oyun salonu, ana kavşak, meydan, alışveriş merkezinde denetim ve kontrol gerçekleştirildi.

Yapılan uygulamada 995 şahsın sorgulaması yapılırken, 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak' ve 'yaralama' suçlarından haklarında yakalama kararı bulunan 2 kişi yakalanarak yasal işleml yapıldı.

298 araç, 46 iş yeri ve 18 halka açık alan kontrol edilerek 5 sürücüye bin 440 lira idari para cezası uygulandı.Huzur ve güven uygulamasının devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.