Bu haber kez okundu.

Jandarma’dan , 3 Aşamalı Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması
banner229

Siirt'te yapılan "huzur ve güven" uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre,Türkiye genelinde, kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamınin devamlılığı, başta asayiş, terör, narkotik, hırsızlık, dolandırıcılık suçlarını engellemek amacıyla ( 3 ) aşamalı TÜRKİYE GÜVEN VE HUZUR ( TRAFİK - AREFE ) UYGULAMASI icra edilmiştir.

Bu kapsamda, Siirt İl genelinde okul önleri, okul servis araçlarinda, park, bahçe ve internet kafeler ile elektronik oyun merkezlerinde, eğlence ve etkinlik bölgelerinde, halkın yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda, toplu taşıma araçlari ile yol kontrol noktalarinda, umuma açık yerler ile aliş veriş merkezlerinin kontrolü şeklinde icra edilmiştir.

Yapılan kontroller neticesinde; (1.788) şahıs, (493) araç, (54) umuma açık yer, (19) park kontrolü yapılmış olup, çeşitli suçlardan aranan toplam (6) aranan şahıs yakalanmıiştir 4. 2918 Saylı Karayolları Trafik Kanunu gereği: (8) araca toplam (5.216) TL. Trafik Para Cezası uygulanmış, (2) Araç trafikten men edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı , başta terörle mücadele görevleri olmak üzere , kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.