Bu haber kez okundu.

JANDARMA, TRAFİK DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
banner229
Siirt Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, Kış mevsiminde alınacak Trafik tedbirleri kapsamında, Siirt il genelinde trafik kontrol ve denetimlere aralıksız devam ediyor.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı Trafik timlerince, Devlet ve İl yollarının değişik noktalarında yapılan trafik kontrollerinde; Araç ve sürücülerin kış şartlarına hazırlıkları, Ticari araçların kış lastikleri, Lastikler üzerinde bulunması gereken “M+S” ve “Kar Tanesi” işareti, Lastiklerin asgari diş derinlikleri, Zincir, Takoz ve Çekme Halatı bulunup bulunmadığı denetlendi.
Kontroller esnasında; “Kış Şartlarında Araç Kullanma ve Güvenlik Tedbirleri” konulu el broşürü dağıtılmış olup, kurallara uyan sürücülere ayrıca “Ruhsat Kabı, Harita Broşür, Kitap Ayracı” hediye edildi.
Trafik kazaları ve bu kazalara bağlı ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek maksadıyla, trafik kontrolleri, trafik eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının artarak devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.