Bu haber kez okundu.

Jandarma Kurtalan'da Çiftçilere Güvenli Traktör Eğitimi Verdi
banner229
Kurtalan ilçesinde, çiftçilere "Güvenli Traktör Kullanımı" eğitimi verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, "Güvenli Traktör Kullanımı" projesi kapsamında, Erdurağı köyünde 30 çiftçiye eğitim verdi.
Proje koordinatörü ve serbest tarım danışmanı Mehmet Karataş, yaptığı açıklamada, kazaların asgari düzeye indirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması için eğitim verildiğini söyledi.
Karataş, projenin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinesinde yürütüldüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Çiftçilerimizin karayollarının güvenliği açısından daha dikkatli davranmaları gerekiyor. Bu kapsamda çiftçilerimizi bilinçlendirmek amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Çiftçilerimize eğitimlerimiz sürecektir."

Anahtar Kelimeler:
SiirtKurtalanJandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.