Bu haber kez okundu.

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin,Kapıtepe Üs Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
banner229

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve beraberindeki heyet Kapıtepe Üs Bölgesinde incelemelerde bulundular.

Kapıtepe Üs Bölgesinde Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve karşılama mangası tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, askerleri selamlayarak onlarla sohbet edip moral verdi.

Kapıtepe Üs Bölgesinden ayrılarak, Bitlis Baykan Yolu üzerinde bulunan Gazitepe Üs Bölgesine geçen heyet burada da görev yapan güvenlik güçleriyle sohbet edip onlara moral verdi.

Bitlis-Siirt sınırındaki bulunan Kapıtepe ile Bitlis-Baykan karayolu üzerinde bulunan Gazitepe  üs bölgelerinde de incelemelerde bulunan Orgeneral Çetin'e Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey,  bölgede gerçekleştirilen askeri faaliyetler hakkında brifing verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.