Bu haber kez okundu.

Jandarma'dan, Üç Aşamalı  "Huzur ve Güven" Uygulaması
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Siirt İl genelinde 9 Kasım 2018 günü saat:09:00-12:00 arasında üç aşamalı olarak “Huzur-Güven Uygulaması” gerçekleştirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadelede aranan şahısların yakalanması amacıyla, Siirt İl genelinde 9 Kasım 2018 günü saat:09:00-12:00 arasında üç aşamalı olarak “Huzur-Güven Uygulaması” gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, belirli saat periyotları halinde; vatandaşların yoğun olarak bulunduğu spor alanları, park ve bahçeler, internet kafeler, oyun merkezleri, eğlence etkinlik bölgeleri, cadde ve sokaklar, toplu taşıma araçları ile yol kontrol noktaları, umuma açık yerler ile alış-veriş merkezlerinde kontrolü bir şekilde uygulamalar icra edilmiştir.

Yapılan kontroller neticesinde (2236) şahıs, (1121) araç, (27) umuma açık yer, (2) internet kafe, (5) park kontrolü yapılmış olup, (5) yoklama kaçağı, (6) bakaya olmak üzere toplam (11) şahıs yakalanmış ayrıca (2) şahsa 5236 saylı Kabahatler Kanunun 40. maddesine istinaden (248) TL para cezası yaptırımı uygulanmıştır.

2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereği (16) araca toplam (3249) Tl Trafik para cezası uygulanmış, (4) araç trafikten men edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, kamu düzen ve huzurun devamı, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve muhtemel terör, asayiş, kaçakçılık olaylarının önlenmesi başta olmak üzere genel sağlık ve genel ahlakın korunmasına yönelik faaliyetlerine kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİGİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.