Bu haber kez okundu.

JANDARMA, BAZ İSTASYONU HIRSIZLARINI YAKALADI
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında son zamanlarda Baz İstasyonlarından Hırsızlık olaylarının artması üzerine Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT Timleri harekete geçti. 
JASAT Timinin, 3 aylık sıkı ve amansız takibi sonucunda Hırsızlık olayını gerçekleştiren ve suç eşyasını satın alan (4) şebeke üyesi yapılan eş zamanlı operasyon sonucu yakalanmıştır. 
Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalar sonucunda (4) Adet Baz İstasyonu Aküsü ve (2) Adet Baz İstasyonu Jeneratörü ele geçirilmiştir. 
Siirt İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında (6) ayrı Baz İstasyonundan Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik olarak JASAT Timince hırsızlık olayının kapsamı genişletilmiş, yapılan ayrıntılı araştırmalar sonucunda da şüphelilerin Polis sorumluluk alanında da 6 ayrı Baz İstasyonundan hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir.
Gözaltına alınarak adli Makamlara sevk edilen şüphelilerden (M.G.) çıkarıldığı Mahkemece tutuklanmış, (A.K.) isimli şahıs serbest bırakılmış, (2) şüpheli şahsın da adli işlemleri devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.